Friday, June 15, 2012

Sweet Granny Bunting

Card making was always my creative outlet and when I seriously lost my mojo last year due to personal circumstances and stress I needed another way to relax. I started crocheting in September and have made a few projects - as well as many unfinished projects - ever since, but never showed any of them here on my blog. This morning I finished a granny bunting I made for Sanne in the colors of her room.


SUPPLIES: Yarn: Catania Cotton (no. 106, 113, 172, 226) | Hook: Clover 3.5mm/E

The pattern of the bunting comes from the book Granny Square Crochet. A great book with many inspirational ideas.

Have a wonderful weekend!

9 comments:

 1. Knap!! Moet het nog steeds leren...
  Ziet er super leuk uit zeg!
  groetjes cornelie

  ReplyDelete
 2. Poeh, je mojo verliezen is geen grap, zeker niet als dit een serieuze uitlaatklep is. Fijn dat je een andere manier hebt gevonden om je te uiten en te ontspannen. Ik hoop dat je je inspiratie mbt het maken van kaarten weer terugvindt.
  Je haakwerk vind ik enig. Wat een gave slinger is dit. Hartstikke leuk Ingrid!
  Groetjes, Jose

  ReplyDelete
 3. Hoi Ingrid,
  Ik zie dat jij ook aan de haak bent. Wat heerlijk dat het rustgevend is voor jou. Voor mij geldt hetzelfde! Ik vind jouw slinger echt geweldig!!
  groetjes, Martine

  ReplyDelete
 4. Wat leuk die slinger.
  Ik heb in mijn leven al heel wat gehaakt, een heel huis vol gordijnen, lampenkappen, tafelkleden etc.. maar wel lekker om te doen vond ik altijd.
  Laat me nu maar met papier stoeien

  Gr. Anita

  ReplyDelete
 5. Volgens mij zit de creativiteit echt in je bloed. Want op welke manier je ook creatief bezig bent, het resultaat is altijd prachtig:) De slinger ziet er geweldig uit.

  ReplyDelete
 6. Wat een super leuke slinger, daar heb je Sanne vast blij mee gemaakt. Leuke kleurtjes heeft ze op haar kamer. Ik heb ook wel eens wat proberen te haken maar het gaat me niet echt makkelijk af...

  ReplyDelete
 7. So pretty! What a lovely decoration!

  ReplyDelete
 8. Sue Ann HallingerJune 16, 2012 at 3:27 PM

  Oh Ingrid I just love it~~~ You have for sure inspired me to "try" I found some patterns for Star Wars figures. YOU are a GREAT MOM and I know those girls know how lucky they are to have such a creative mom!!! But I will admit that you are my big inspiration for pattern paper :) xoxoxo

  ReplyDelete
 9. Ik vind het eng om te zien; hartstikke leuk zo;n banner.
  En als haken je ontspanning - en misschien afleiding - geeft; daar gaat het toch om? Belangrijk is dat jij je goed voelt! (Of in ieder geval dat je voor je gevoel weer de goede kant op gaat.)
  Groetjes,
  Stella

  ReplyDelete