Monday, April 12, 2010

200,000 Visitors Give Away

**CLOSED**

It is very likely that my blog counter will hit the 200,000 mark this month. 200,000 visitors!! That's amazing, isn't it? I truly appreciate all your sweet and lovely comments. I am very thankful for the wonderful blog friends that I have met through the years. A big Thank You to you all for making blogging so much fun.

To celebrate this milestone I have some scrumptious ribbon to give away sponsored by my sweet friend Linda from BeebieBelle. She let me choose my favorite ribbons, and I decided to go for 4 different colors of the 1.5" wide striped ribbon. I just {heart} this ribbon. It's very soft and the colors are beautiful. The winner will get 1 meter of each color.All you have to do to win this ribbon give away is leave a comment on this post and let me know when you think my blog counter will hit the 200,000 mark. So, what will be THE date? Scroll down to the bottom of my blog to view the current number of visitors. A little hint.....if you click on the number you can view my blog statistics. {wink} I ship worldwide so internationals are eligible too. Deadline to enter is Midnight on Friday April 16th. Good luck!

Take care!

37 comments:

 1. Zo... ik geloof dat ik de eerste ben... ik ga voor 22 april! :)

  xxx

  ReplyDelete
 2. you always have amazing things to show us!! congrats on all your blog hits!!

  ReplyDelete
 3. Ik denk dat de teller op 21 april de 200.000 gaat halen.

  ReplyDelete
 4. I'm going to guess next Tuesday, April 20, 2010. :)

  ReplyDelete
 5. Congrats Ingrid! I'm going to guess April 21, 2010.

  ReplyDelete
 6. Hm....I'm going to say April 26th. Or anywhere from April 13-30:) Congrats!

  ReplyDelete
 7. such a fun give-a-way and game....I'm thinking April 21st:) Congrats Ingrid!

  ReplyDelete
 8. O.K. Ingrid!!! That is so awesome!!!! Yeah!!!!!

  ReplyDelete
 9. I'm going to guess April 20th! Congratulations on your blog visits! That is really awesome! Love, love that ribbon too!

  ReplyDelete
 10. How fun, Ingrid!! I'm going to guess April 23rd. And you picked the most GORGEOUS ribbon EVER!!!! Congratulations on the 200,000 mark...almost! ;o) Hugs to you! ♥♥ Kay

  ReplyDelete
 11. Beautiful ribbon! My guess for the date you reach this next milestone is April 23. Congratulations on your successful blog!

  ReplyDelete
 12. Hoi Ingrid,
  Ik vind het niet zo gek dat je zoveel bezoekers hebt op je blog...... Het is nl. altijd een feest om jouw blog te bezoeken. Ik doe er altijd veel ideeën op, dus mij zal je nog vaak terug zien.
  Groetjes José

  ReplyDelete
 13. Bravo, c'est tellement tes créations sont géniales, j'adore venir sur ton blog et du coup je pense que le 200 0000 visiteur sera le 23 avril
  Gros bisous

  ReplyDelete
 14. Ik gok dat het op 17 april zal zijn. Wat een boel bezoekers trouwens, en dat in zo'n korte tijd. Echt knap en je hebt ze ook nog eens dubbel en dwars verdiend, want je hebt simpelweg een geweldige blog!

  ReplyDelete
 15. Congrats!!! I guess it will be 29th of april. I'm inspired with you're blog. I hope you will continue a long time
  xx

  ReplyDelete
 16. Zoooooo, wat een hoop bezoekers heb je al gehad! Daar kan ik alleen maar van dromen met die 2 reacties per post ;). Ik gok erop dat zondag DE dag is. Veel succes en op naar de 500.000, hihi.

  Groetjes, Marjolijne

  ReplyDelete
 17. It will probably be earlier, but I'm going to guess at April 28th, because it is the birthday of 2 of my dear friends - so maybe that might bring me luck! Congrats on the milestone. Cheers, Kate

  ReplyDelete
 18. Wow Ingrid alvast gefeliciteerd dat moet ik nog maar eens zien te halen maar oke ik ben ook al de 50,000 gepasseerd vind ik al heel wat.
  Ik ga voor de 19de is misschien wat vroeg maar wie weet. En superleuk dat je die prachtige ribbons gaat weggeven.

  ReplyDelete
 19. Jeetje wat veel bezoekers en jij gaat dat volgens mij halen op 20 april.

  Gr, Durvina

  ReplyDelete
 20. Hoi Ingrid

  Wow dat zijn al veel bezoekers op je blog.
  Mij website heeft onlangs de 500.000ste bezoeker kunnen verwelkomen, daarvoor staat er een wedstrijdje op www.a-la-kaart.nl. Kom ook eens langs, hihi
  Ik denk dat je zondag de 200.000 ste kunt verwelkomen en misschien ook zaterdag al hoor. Je weet het nooit.
  Veel succes en ik kom zeker vaak kijken.

  Groetjes Anita

  ReplyDelete
 21. Wow congrats on this milestone Ingrid. My guess for the date you will hit 200 000 is April 19. Cheers! xL

  ReplyDelete
 22. Wow, bijna 200.000 hits. Dat is wel een feestje waard inderdaad. Ben zelf al trots dat ik de 1000 hits ben gepasseerd :-), maar dat is helemaal niets in vergelijking met jouw blog. Gezien de statistieken zou je rond de 23 ste de 200.000 halen, maar aangezien je nu een blogcandy hebt verwacht ik toch dat het iets eerder zal zijn dus ik gok op de 22ste april. In ieder geval succes en alvast gefeliciteerd met het behalen van deze mijlpaal. Ga zo door op je blog.
  Groetjes Jolanda

  ReplyDelete
 23. Oh, wow, Ingrid. 200,000 visitors is very special. I love visiting your blog to see all the pretty creations you've made. I'm thinking you'll hit 200,000 on May 1. :)

  ReplyDelete
 24. Congratulations! Thanks for the chance to win!!!

  ReplyDelete
 25. Nu kan ik natuurlijk vandaag nog 2.474 keer je blog bezoeken en dan 13-4 raden, maar dat zal ik maar niet doen. (((-; Ik gok dat de teller op 18 april de 200.000 heeft gehaald. In ieder geval alvast hartelijk gefeliciteerd met de uitzonderlijke resultaat. Maar het is voor mij geen verrassing, want je werkstukken zijn dan ook prachtig! Op naar de 300.000!!

  ReplyDelete
 26. Wauw al zoveel bezoekers maar dat is niet zo gek voor iemand die zulke
  mooie en leuke dingen maakt! Alvast van harte gefeliciteerd en jouw blogscandy
  zal heel lekker smaken. Bijna net zo lekker als een oranjebitter met een oranjetompuce.
  Dus ik gok 30 april!!

  ReplyDelete
 27. Congratulations, it is always a joy to read your blog and to see the projects that you have worked on. I guess April 19th.

  ReplyDelete
 28. Congratulations on nearing your 200,000 visitor. I love getting inspiration from your lovely blog. I'm guessing it will tick over on April 29th.

  ReplyDelete
 29. ik ga voor 22 april : )
  enne je hebt echt en super blog!!!

  ReplyDelete
 30. Congrats!
  I love all your creations and thanks for the chance to win.
  I think that you will hit that mark on May 1st!!!!

  ReplyDelete
 31. nou! alweer afstevenend op de 200.000!! super!! ik denk dat dat dan de 19e april gaat worden!! gefeliciteerd alvast!!! je maakt ook prachtige creaties!

  ReplyDelete
 32. Tja, die lintjes zijn wel een poging waard ;-)
  Ik kom altijd graag op je blog, want je bent een voorbeeld (maar dat heb ik al zo vaak gezegd). Ik denk dat je snel aan je 2 ton zit. Ik ga voor 18 april.

  Liefs,
  Leontine

  ReplyDelete
 33. Gefeliciteerd met al bijna 200.000 bezoekers die allemaal naar jou Super gave creatie's komen kijken, ik ga voor 19 April!! En nu maar duimen.........

  Groetjes Marie-claire

  ReplyDelete
 34. Wow, wat een hoeveelheid! Groot compliment voor je site! En ik kan niet anders beamen dan dat je altijd veel inspiratie biedt! Ga zo door!! Ik denk dat de teller op donderdagmiddag 22 april op 200 000 bezoekers staat!

  ReplyDelete
 35. I am going to say April 21st. Thanks my grandmother's birthday, so it should be lucky!
  Love your stuff Ingrid!

  ReplyDelete
 36. Hhhmmmm, gonna take a totally wild, random guess and say April 25th? Just because… :o)

  Thanks for the chance to win some of they yummy ribbon. They're gorgeous!

  ReplyDelete
 37. GEFELICITEERD!
  Jeetje... 200.000... dat is een heleboel. Op naar de volgende...
  Ok... een gokje... ik denk 5 mei.
  Hug, Soraya

  ReplyDelete